Wij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om u een zo’n goed mogelijk aanbod te geven om uw duiven bestand te versterken. Dit jaar hebben we vooral gezocht naar super prestatie duiven, jonge duiven uit geweldige ouders en totale veilingen. We zijn erg trots dat wij met bijna alle toppers uit Nederland en België afspraken hebben kunnen maken. Het aanbod dat we dit jaar aanbieden is nog nooit zo hoog geweest. Het is zeker de moeite waard om wekelijks een kijkje te nemen op: www.gps-auctions.com

Team GPS
Wij hebben ons de laatste jaren gericht op de vluchten van de jonge duiven. Dit doen we vanaf 2015 op de huidige locatie en met veel succes. Afgelopen jaar wonnen we nog 3 afdeling concoursen. Vanaf 2023 gaan we ons ook richten op de vluchten van de eendaagse fond met de oude duiven.

Tot slot.
GPS-Auctions is de laatste jaren ontzettend hard gegroeid en daar zijn wij zeer content mee. Momenteel zijn wij het grootste veilinghuis van Nederland en worden wij een steeds belangrijkere schakel internationaal. Maar wij houden niet van stil staan en zullen er alles aandoen om ons te blijven verbeteren. Als u nog ideeën of opmerkingen heeft laat het ons dan weten.

In deze online brochure vindt u een overzicht van onze winterkalender, per week.

Wij wensen u veel leesplezier en veel succes met onze mooie hobby.

Team GPS