Eindigt: 18-12-2023 vanaf 20:00

In de competitie “Podium der Grootmeesters” trachten liefhebbers wekelijks om een zo’n hoog mogelijke score te halen. En of je nu met veel of weinig duiven speelt, het maakt in dit geval geen verschil. Iedereen wordt langs dezelfde meetlat gehouden.

De punten van de prijswinnende duiven worden bij elkaar geteld en gedeeld door het aantal ingezette duiven, met een minimum van 8 voor het programmaspel en 4 voor de fond. Het gaat dus om de “kwaliteitsbreedte” van uw hok, niet van een enkele duif. Per afdeling worden de top 10 Grootmeesters van de week voor het voetlicht gehaald.

De beste 10 met de hoogste punten van iedere categorie over een heel jaar worden geklasseerd in het eindklassement “Podium der Grootmeesters”. Het predicaat “Clean Sweep” was er voor die liefhebber die alle zijn gezette duiven in de punten scoorde!

Het bijbehorende prijzenpakket met luxe prijzen wordt u aangeboden door de organisatie van “Podium der Grootmeesters” en haar sponsoren. Daarnaast zijn er wederom vele liefhebbers bereid gevonden om de organisatie met bijbehorend prijzenpakket van deze competitie te steunen.

Wij danken alle schenkers.

Wij zijn ons ervan bewust dat er op de liefhebbers die meedoen een groot beroep gedaan wordt. Vele verzoeken krijgen zij binnen. Wij zijn dan ook blij dat voor deze nationale competitie de meesten een uitzondering willen maken en ons een mooie schenking kunnen geven. Onze welgemeende dank hiervoor!

Gerrit Knol