BONNENVEILING OLYMPIADE MAASTRICHT 2024

Voor het eerst sinds lange tijd wordt de Olympiade weer in Nederland gehouden. Dit prachtige evenement vindt plaats van 26 t/m 28 januari 2024 in het MECC in Maastricht.

De organisatie is in handen van de NPO. Er is en wordt nog steeds hard gewerkt om een mooie organisatie in Maastricht neer te zetten. Naast de reguliere activiteiten die zoals gebruikelijk bij een Olympiade horen worden ook alle prijsuitreikingen zoals huldiging Nationale kampioenen – Grand Prix winnaars – Ladies League enz. hier gehouden. Ook zal er extra aandacht zijn voor promotie van de duivensport en de jeugd.

Om al deze activiteiten ook financieel mogelijk te maken houdt de NPO een bonnenverkoop. We mogen gerust stellen dat we erin geslaagd zijn een werkelijk unieke collectie bonnen bij elkaar te krijgen van werkelijk wereldniveau. Heel hartelijk dank aan alle schenkers van bonnen en/of duiven, die hieraan hun medewerking hebben gegeven!

De bonnen en duiven zullen bij GPS Auctions, één van de sponsoren van deze Olympiade, worden geveild.

Deel 1 (bon 1 t/m 95) gaat op maandag 18 december a.s. online. Dit deel van de veiling loopt af op vrijdag 29 december vanaf 20.00 uur in 4 blokken.

Deel 2 (bon 96 t/m 186) gaat op vrijdag 22 december a.s. online. Dit deel van de veiling loopt af op vrijdag 5 januari 2024 vanaf 20.00 uur in 4 blokken.

Een unieke kans om werkelijk iets goeds aan te schaffen en steun daarmee onze duivensport!

Organisatie Olympiade Maastricht 2024