Henk, kind aan huis bij Hans & Evert Jan Eijerkamp, biedt 8 jonge duiven uit zijn zeer kleine kweekhok aan. Jongen uit hoofdzakelijk rechtstreekse Hans & Evert Jan Eijerkamp duiven aangevuld met een topduivin uit Olympic Marjolein van Meindert de Jong en enkele van Comb. Mantel en Gebr. Homma.

Op het kweekhok zitten o.a. directe kinderen van Vetblauwe Jackpot, Olympic Hans, Luka Modric, Flush, Calisto, Viton, New Euro, Magic Euro, Greyhound en Gucci Grizzle.

Enkele resultaten van afgelopen twee jaar, let wel slechts gevlogen met 26 oude duiven en 33 jonge duiven. Met uitzondering van de dagfond wordt aan alle vluchten deelgenomen.

Henk wist zich in 2022 maar liefst 12x in de top tien van de uitslag van afdeling Friesland ’96 te klasseren. Afgelopen jaar, 2023, lukte het Henk om 6x de top tien uitslag van de afdeling te halen.

Hij won nog veel en veel meer, maar mede door het behalen van bovenstaande resultaten wordt Henk ook wel eens de Tovenaar van Donkerbroek genoemd! Voor uitgebreide informatie en de vele referenties over de duiven van Henk zie zijn website www.henkdouna.nl of ga naar de veiling!